Mitt snygga headset!

För bara 39 kr! ;)


Jobbet går som det ska!

Tidningarna utdelade och hästarna utsläppta. Börjar lära mig Boxholms distrikt nu. Körde det på 1 timme och 45 minuter så hade ett bra flyt idag - skönt! Nu blir det att inta sängen igen i några timmar!


Speedway

Spenderar min kväll i Motala på speedway tillsammans med mamma, pappa och Emma. Än så länge går det riktigt bra för våra pirater!! 21-9 står det och tre 5-1 på raken, duktiga dom är! :)

 


Måndagsklubben och jobb på det!

Gårdagens kväll blev inte som vanligt när jag jobbar natt. Istället för att inta sängen vid tio åkte jag, Elli och Camilla iväg till Motala och måndagsklubben. Var ganska lite folk där, men kul hade vi!! :) När det slutade var det bara att åka mot Boxholm och börja jobba! Kan säga att jag var skapligt trött när jag hade sex uppgångar kvar - men det gick!


Årets folkrace

Hemma efter en toppendag på duntis! Ett x-antal vurpor och mycket gas gas hade förarna att bjuda på. Bilderna kommer lite senare! Nu är det hästen som gäller och efter det ska jag inta sängen för att klara av veckans första nattpass inatt! :)


På dunteberget

En heldag i Motala för folkracetittande! Att allt som har en motor kan vara så kul!!!


Djur och trevligheter

Kvällen igår bjöd på mer roligheter. Precis när jag kom hem och hade klivit ur bilen fick jag ett sms av Carro att jag skulle komma till väderstad. Blev att byta kläder lite fort och åka iväg till Bocke där vi satt och hade det trevligt. Kan även tillägga att vägarna är fulla av grodor, katter, rävar, harar, grävlingar och rådjur på nätterna. Nästan rekord i hur många olika slags djur jag har sett! ;)


Mer än en bra kväll!

En underbart mysig kväll med en extremt saknad vän!!


Rastlösa?


Jobbijobb


Min säng!

Då var man hemflyttad och ligger just nu i sängen. Den här veckan har gått himla fort! Skönt att ha varit hemifrån, men känslan att komma hem är den bästa - "Borta bra men hemma bäst" håller fortfarande ;) Nu ska vi se om John Blund har lust att hitta mig så jag är pigg inför nattens jobb!


Morgonbus


Igenkottbebisar

Aldrig sett så små igelkottar! Så himla söta!!


Bilder terrängträning

Efter att ha läst på facebook och sedan skickat iväg några sms så fick jag reda på att det var terrängträning på Boxholms terrängbana igår. Eftersom jag inte har något speciellt för mig så tog jag med mig Sonja och Ellen och åkte iväg och kollade. Man blir ju inte lite sugen!!!
 


någon som lekte lite med sin sjuke matte?

Min blåa häst


Det skrämmer mig

Jag är livrädd... Jag vågar knappt hoppas men jag önskar över allt annat att detta kommer gå vägen..
 

Vi sitter fast

Ibland kan man ju undra hur folk tänker när dom parkerar..?


ZzzZZzZzz

Är så himla seg och trött. Mycker runt omkring just nu som jag går och tänker på hela tiden vilket resulterar i att jag inte kan somna på kvällarna. Dock så sov jag riktigt bra inatt så det var himla skönt! Men klockan ringer kvart i sju så då är det ju bara att gå upp.
Idag gick jag inte och la mig när jag hade släppt ut hunden, det gjorde jag efter våran promenad. Somnade ett par timmar på soffan, vaknade när telefonen ringde och några minuter efter det kom Ellen in och då blev det en utflykt "landet runt" och kolla till kossorna. Det är vad min dag har bestått av än så länge!! :)
 

Världens bästa ko-vakt!


Bad med svarta bjässar


Sessan och Totte

 
jag älskar er! <3
 

Wembley


Belle Aurore


Eminette och Uffe


Fredag den 13e

Det är vad denna dag borde ha varit. Telefonen har fått jobba flitigt, samt mina tårkanaler så det var tur att min bästa vän inte hade något för sig utan kunde komma och pigga upp mig. Även om hon kanske inte vet det är hon expert på att få mig glad.
Orkar inte skriva allt vi gjort idag, så istället blir det massa bildinlägg som ni får stå ut med!
 

Detta behövde jag

Kvällen igår kunde nästan inte bli bättre, så himla roligt vi hade! Något jag verkligen behöver just nu! Vi var hos Johanna i Mjölby först och vid elva rullade bilen mot Motala och måndagsklubben. Det var första gången jag var där och fler gånger kommer det att bli! Kom hem vid fyra och då var det sängen som gällde direkt! Slocknade så fort jag la huvudet på kudden.. Men som sagt, skitrolig kväll med massa roliga människor!! :)


Ikväll kör vi!


Fart och fläkt!

Ikväll tog Ellen och jag med Sonja på äventyr! Först åkte vi in till Boxholm och handlade, bland annat schampo till Sonja. Därefter åkte vi ner till sjögarp och badade. Ellen och jag doppade oss inte eftersom vi inte hade några badkläder, men Sonja fick sig ett regält bad och fin blev hon! Direkt efter det kollade vi till kossorna och nu ligger hon utslagen på altanen och sussar!


Klart!

Stora, ovala och goda blev dom! Kan väl inte begära så mycket mer av mina första bullar?!


Kakor och bullar

Gjorde en fuling idag. Gick upp, mata Sonja, släppte ut henne och hästarna för att efter det knalla upp till sängen och sova ytterligare 1,5 timme till. SKÖNT! Nu har hela förmiddagen gått åt till bakning. Grannen har beställt kakor så det är vad jag har styrt med. Fick även för mig att göra bullar! Första gången i mitt liv jag gör det själv och just nu ser det ut som om de kommer att bli ganska stora. Men men, huvudsaken är att dom är ätbara - fast det vet jag ju inte heller om dom är än..


Min bäbis är fin!


Plask plask!

God mat blev det och även efterrätt samt fika! Farmor skämmer bort oss..! Mellan middagen och fikat gav vi oss ner till dammarna tillsammans med nät, maskar och metspön. Kan inte påstå att fiskarna var på hugget direkt, men några småttingar blev det allt. Sonja tyckte i alla fall att det var himla roligt, hon var ju omringad av vatten!!!


Tre liv på två passagerarsäten

Jordgubbar plockade och nu bär det iväg till farmor och farfar. God middag väntar och även lite fiske. Sonja är såklart med oss på våra äventyr!!



Jobbfri natt!

Lite segt att gå upp när klockan ringde, men är man hundvakt så är man! Var i alla fall skönt att få sova inatt och inte springa upp för att jobba. Behöver nog de här nätterna för att komma igen lite, blir ju helt andra rutiner när man jobbar natt och det tar ju ett tag innan man kommer in i dom. Sonja tog jag med mig ut på en prommis nu på morgonen. Faktiskt riktigt skönt! Tror nog att hon uppskattade det lika mycket som jag! :)


De små liven

Lite grillmys uppe i Granforsen blir min kväll. Är "hemma" nu en sväng och kollar till Sonja samt tog en titt på pollarna och tog av Wembley flugtäcket. Vet faktiskt inte när min otur med hästar ska vända.. Sådan mor sådan son? Såklart kommer Totte in med ett fult rivmärke på rumpan, vet inte vem som är värst nu? Eller jo det vet jag ju.. Tog emot lite att släppa ut Sess och Totte igen när dom andra hästarna står tryckta mot staketet och Sessan vägrar gå. Några som vill vara inne tror jag...


Dubbelt upp

Just nu ligger en utslagen Sonja i köket. Jobbigt att sätta staket! Ska vara ko-vakt åt Micke i veckan också så blir mycket passande för min del. Var alltså borta vid kossorna för att få lite instruktioner i vad som ska göras, vilket inte verkade vara allt för svårt. Snäll som jag är passade jag samtidigt på att hjälpa Micke med att öka ut betet lite så det har vi styrt oss med nu i en timme! Såklart så var också Sonja med och sprang runt så nu tror jag hon är ordentligt rastat ikväll..


Idag flyttar jag!

Staket uppsatt och hästarna överflyttade. Dock så fungerar inte elen så får hoppas att dom håller sig innanför staketet. Sussie, Elsa, Elin och Lennart har även börjat deras bilresa mot Öland idag, så nu är det jag som flyttar hemifrån i en vecka! Riktigt skönt faktiskt!


Bra dag!

När man äntligen kan åka iväg på en tripp så finns det inte mycket tid till bloggen märkte jag! Mimmi hämtade jag i skänninge för att ganska direkt åka vidare till travshopen. Efter att ha letat överallt så hittade jag min Helosan med solfaktor i!! Att det ska vara så svårt att få tag i den förstår jag inte riktigt..? Men travshopen räddade mig! Blev även en grimma till Totte eftersom han håller på växa ur sin. Åkte sedan hem till henne och åt pannkakor och myste lite! Längesedan man var med denna underbara person! Mimmis katt får stå för bilderna!


Bildag!!

Idag har jag BIL!! Alltså kan jag åka precis vart jag vill vilket jag också tänker göra. Ska snart vrida om nyckeln och gasa iväg mot skänninge där jag ska hämta upp Mimmi. Sedan blir det iväg mot Travshopen, Monkis och tror även att jag ska hoppa in på ÖB en snabbis! See you!


Rött blev till grönt

Blev mys i stallet med mina pollar ikväll. Mina The Sims mätare steg några grader då i alla fall. Tottis borstade jag och kratsade alla hovar. Han är så duktig min lilla kille! Men framhovarna är lite jobbiga fortfarande så det får vi träna vidare på. Sessan fick en ordentlig omgång med borstarna vilket hon njöt av till fullo! Tyvärr blev det ingen prommis men tror det är skönt för henne att bara vara någon dag. Får se hur hon är imorgon! :)


Att jämföras med The Sims

Jag har nu nått botten i att vara uttråkad. Skulle jag vara en The Sims-gubbe skulle energi-, kul- och umgänges-mätarna vara i botten. Nu börjar jag förstå varför de små datagubbarna tjurar ihop när man vill att de ska göra något när "kul"-behovet skriker rött..


The Vow

Nu blir det filmmys med mig själv och mina små fruktskålar!


Paraply är läskiga saker


Fixat och klart

Nu är allting fixat i stallet. Boxarna är mockade och mina saker har fått flytta in igen, rena och fina den här gången. Skönt att det är klart, men vad ska jag nu sysselsätta mig med på dagarna när alla jobbar?
 

Nu är jag vaken!

Nu har även jag öppnat ögonen denna dag! Det svåra när man går upp vid den här tiden är om man ska ta en macka eller om man ska äta mat? Mycket svårt, eller hur?
 
Denna dag kommer i alla fall att bestå av en hel del stall. Vill bli klar med allting så som tvättning av lådor och putsning av utrustning. Har bara en låda kvar att städa plus putsning så borde bli klar med det idag. Ska även hinna med mina små pollar - gå med Sessan och eventuellt ta med Totte ut på en promenad, men det beror lite på vad Sessan säger om det :)
 

Det flöt på bra!

Tidningarna utdelade och hästarna utsläppta! Nu är det dags för mig att inta sängen igen! :)


Min nya vän

Tur det finns hastighetsmätare i AppStore eftersom Skodans strejkar!


Det blev klart godkänt

Det finns ju inget godare än nybakat bröd!! Vet inte hur länge sen det var jag åt det? I alla fall två månader sedan!! Lyckades även med mitt ihopsläng av deg för gott blev det! :)


Morgonbestyr

Just nu så står bakning på schemat. Degen jäster faktiskt redan, och om 20 minuter ska jag börja baka ut den. Ska bli spännande sen och se om det går att äta, slänge nämligen bara i lite. Det brödet vi brukar baka börjar jag bli lite trött på, så en liten förnyelse i brödförrådet är ju alltid kul! Men sen måste det ju vara gott också hehe...
 

Inte min bästa natt

Äntligen klar och på väg hem! Var verkligen inte min natt inatt. Tog med mig fel antal tidningar, glömde lådor och Lappen fick komma ut med två trav som ja glömde igår.. Skyller på för lite sömn..


Det är ridhus som gäller!

Lite dålig bloggning idag och det beror på både det ena och det andra..
 
Fick i alla fall låna grannens bil så iväg till ridhuset kom vi med Sessan. Longerade henne först och där skötte hon sig super! Satte mig sedan upp i sadeln för att ganska fort hoppa av igen. Detta gjorde jag tre gånger innan jag red en kortis. Hon var väldigt avslappnad idag faktiskt och jag kunde lugnt trava några varv!! Innan jag avslutade för dagen upprepade jag det jag gjorde i början - hoppa av och hoppa upp. Hon blir bara bättre och bättre på det! :)
 

Banan tar vi imorgon!

Idag var tanken att jag skulle komma iväg med Sessan till en bana och se hur hon är där. Problemet är att familjen bara har två fungerande bilar förtillfället, och när ens föräldrar jobbar så sitter jag billös. Min plan med Sess får helt enkelt ändras så får se sen vad jag hittar på!
 

Idag var det min tur

Jag hann även med min tösa ikväll! Efter två dagar med mig på backen så var det dags för mig att inta sadeln istället. Hon är så himla speciell och jag vet inte riktigt hur det går ihop, men hon känns så himla osäker och nervös samtidigt som hon beter sig dumt.
Hoppade upp och ner på henne tre gånger i början vilket gick ganska bra. Hon står inte stilla men hon är inte spänd som hon var i vintras. Skrittade sedan fram och tillbaka lite och det är nu dumheterna kommer fram. Helt plötsligt när hon går kan hon skutta iväg i sidled, ställa sig lite lätt och snurra runt för att sedan springa iväg. Eftersom detta bara händer när man går från stallet så anser ju jag att det är dumheter, hon är snäll som ett lamm när man går hemåt. Får helt enkelt fortsätta att provocera henne lite och vända för att få henne att förstå att hennes dumheter inte hjälper. Hon gav sig i alla fall efter ett tag så då slutade jag för dagen..
 
Hon kan ju, det har hon visat. Så detta kommer att gå
på ett eller annat sätt..

Nu har skurborstarna gjort sitt!

Stallet är färdigtvättat! Blev klara runt tre, så nu ska allt torka vilket tar ett par dagar och sedan ska det målas. Efter det är sommarens storstädning av stallet avklarat! Imorgon är det tänkt att jag ska ta tag i alla mina lådor. Tvätta och gå igenom dom så dom är rena och fina när dom ställs in i stallet! :)
 
Bjuder på mina fräsha bilder!

Fint blir det!

Nu fick även jag igång blogg-appen! Jippiyey! Nu tar vi en lunchpaus. Halva stallet är nu högtryckstvättat och skurat, bara halva kvar!


Debutnatten

Första natten jag kör själv och det gick faktiskt riktigt bra! När jag kom vid två hade tidningarna kommit så var bara att ta dom och slänga in i bilen för att sedan åka iväg! Delade ut allting på 2,5 timme så var hemma vid fem och då gick jag och la mig direkt. Kunde knappt sova igår även att jag var skit trött. Beror nog på att det är så himla varmt! Får dra igång fläkten tidigare ikväll :)
 
Nu ska jag iväg till stallet och hjälpa till lite. Är städning på schemat de närmaste dagarna - måste ju vara rent och fint! :)

Bilder stångebro

Fredagens bilder:
 
 
Söndagens bilder:
 

Idag blev det upp och ner

Dagens träning blev att hoppa upp och stå stilla. Lyckades aldrig med att stå helt stilla, men från att gå iväg i småpanik till att bara gå ett par steg är i alla fall ett framsteg. Blev även lite skritt med halter inblandat och det gjorde hon kanon de sista gångerna! Bara hon slappnar av funkar det riktigt bra :)
 
Tur man har vänner!

Snabb uppdatering!

Tänkte hinna slänga in ett litet snabbisinlägg. Linus och jag kom hem för ungefär en timme sedan. Har suttit mitt ute i skogen och kollat på förarna. Myggen verkar också tycka att det är himla kul!! AS! Har bett överallt.. Men roligt var det! :)
 
Nu ska jag byta om och gå till stallet. Elle kommer om ungefär en halvtimme och då står uppsittning och skrittning på schemat idag igen! :)
 
Kommer bilder m.m ikväll!!

Alltid är det något!

Rolig kväll igår i Väderstad med mycket skratt och många nya människor. Kvällen började med en cykeltur till väderstad och Carro. Vi fortsatte sedan till Windolf och lite senare bar det iväg till vårt slutmål - Änga! Rolig men sen kväll!! :)
 
Idag är det kusinträff som jag egentligen skulle ha åkt på, men eftersom att Stångebro är den här helgen så åker jag och Linus på det istället så om en kvart kommer han och hämtar mig. Har en känsla av att det kommer bli väldigt skitigt och blött så paraply och ett par extra skor plus strumpor får hänga med!
 
från i fredags

Idag tog vi steget!

Då var ridning utan föl i magen avklarad. Hon skötte sig ganska bra, men alla flugor och blinningar var väldigt jobbiga tyckte hon. Började med att longera henne i några minuter för att sedan övergå till att Elle fick hänga lite på henne. Att Elle sitter upp istället för mig är ganska logiskt eftersom hon är van vid att följa mig och känner mig, så skulle något hända kan jag reglera henne mycket bättre från marken än vad Elle kan. När Elle kommit upp körde vi lite skritt-halt-skritt och det gick skapligt de sista gångerna. Hoppade även upp och av tre gånger så hon vänjer sig vid det för hon vill ju gärna gå direkt när man kommit upp. Men hon skötte sig, huvudsaken! :)
 

Stångebroslaget

Stångebro var som vanligt väldigt roligt! Pappa startade kvart över tre, så mamma, Linus och jag var där vid två. Vi pratade och hjälpte pappa lite innan han åkte upp mot starten. När starten hade gått gick vi vidare in mot skogen och satt där hela tiden. Tyckte lite synd om de små liven, låg som paddor överallt och folk sprang och hjälpte dom.
Pappa kom i alla fall i mål på ungefär 2 timmar och 10 minuter. Enligt honom var det tydligen väldigt bra och han var jätte nöjd!! :)
 

Hovis och enduro!

Nyskodd och fin polla!
 
 
Nu rullar snart bilen iväg mot stångebro! Bäst jag sätter lite faart!!

Mycket gjort redan!

Morgonpigg? Nae faktiskt inte.. Har bara så himla svårt för att sova, vaknar hela tiden. Gav upp med att försöka somna om klockan 5 så istället gick jag till stallet. Släppte först ut Wembley och Belle, sen tog jag ut Sessan och longerade henne. Tog sadel idag istället för tömkörningsgjorden och det funkade bra. Hon var lite spänd i början men slappnade av efter ett tag och gick himla fint! :) Tottes ben var även bättre idag. Han gick som han brukar, igår var han lite stel men det är ju förståligt.
När alla hästar var ute mockade jag även alla boxar så nu står dom på vädring!! Man hinner med mycket på morgonen! :)
 

Mus i speciellt hus

Glömde ju nämna lilla musen som mamma och jag hittade bland massa ölburkar. Stackarn hade lyckats komma in i en burk men lyckades inte ta sig ut. Snäll som jag är hjälper jag han och den lille krabaten sprang sedan glatt iväg!
Dom är ju så söta!

Även denna dag avklarad!

Denna dag har varit väldigt fullspäckad!
Vid ett så gick mamma och jag tillbaka till stallet för att släppa ihop Eminette och Uffe med de andra så alla hästar skulle få gå ihop. Även det gick jätte bra! Men det är lätt att vara efterklok också. Innan vi släppte in Eminette och Uffe besätmde vi oss för att slänga på hästarna flugtäcke eftersom dom var så irriterande. Det var bara det att Totte blev helt förvirrad så när hästarna börjar springa tror han att Belle är Sessan, vilket Belle inte tyckte var så himla populärt så hon skickar iväg lilla bäbisen. Tur så klarade han sig med ett litet sår på bakbenet! Men om man bortser från denna lilla incident så gick det himla bra faktiskt! Skönt att kunna ha alla hästar ihop! :)
 
 
Efter ihopsläppet åkte mamma och jag iväg till mjölby. Var tvungen att skriva under ett anställningsavtal för nästa vecka börjar jag att jobba. Ska dela ut Corren i tre veckor. Det sköna med det är att jag jobbar mellan klockan 02-06 så jag har hela dagarna på mig att göra lite andra saker på! :)
Vi hann även med att gå en sväng till banken och sätta in min lön på mitt konto och gå lite i affärer - fick faktiskt med mig en tröja hem. Sist åkte vi och handlade på Ica och nu är vi hemma! :) Fullspäckad dag men känns ändå som om man inte har fått så mycket gjort!

Ihopsläpp!

Under förmiddagen så har vi släppt ihop Sessan och Totte med Belle och Wembley. Vi hade tänkt att bara släppa ihop Sessan och Totte med Belle först eftersom vi trodde att det skulle bli ett himla liv, men när vi släpper in Belle händer verkligen ingenting. Var hur lugnt som helst så vi hämtade Wembley efter några minuter och även det gick bra. Kom dom lite för nära sa Sessan ifrån sen var det inte mer med det. Väldigt skönt faktiskt!!
 

Nostalgiafton med Nicole!

Som rubriken lyder så åkte jag och Nicole iväg till Vadstena för att mysa och kolla på bilar. När vi kom dit var det inte så jätte mycket folk så vi bestämde oss för att gå och köpa var sin glass. Testade en Koladröm och jag kan verkligen säga att det var en dröm. Så himla god!!!
När vi fått i oss våra glassar så gick vi runt bland allt folk och alla bilar och kollade runt lite. Lika kul att kolla på alla bilar som det är att kolla på allt folk. Nicole och jag sa det att första svängen man går så kollar man på bilarna, andra rundan så tittar man på alla människor ;)
 
På hemvägen blev det även ett stopp på donken för lite kvällsmat, och efter det besökte vi även mina små pollar! Sedan bar det av mot Boxholm för att lämna av Nicole och nu kom jag precis hem! Jätte rolig och skön kväll med min underbara vän! :)
 

Svensk sol!

Blev varken någon träning eller något besök hos grannen. Istället intog jag gräsmattan för solning! Gud så skönt det var! Inte den där jag får panik känslan utan lagom varmt och lagom fläktigt - superskönt!
 
 
Nu har jag precis duschat och fixat iordning mig så snart ska jag åka och hämta Nicole. Kommer bli en mysig kväll med mycket prat och skoj! :)
 

Morsan är duktig!

Stallet fixat och nu står Sessans och Tottes box på vädring. Om man hade velat så skulle man ha kunnat bada i boxen. Förstår inte hur man kan kissa så mycket?
Gick även en promenad med Sessan på 20 minuter. Knäppte på inspänningarna tidigare idag än vad jag gjorde igår och det gick bra. Sprang även lite med henne och än så länge funkar allting kanon! Får se hur det funkar sen när jag väl sätter mig på henne :)
 

Onsdagen den 4 juli

Sitter just nu och äter min lilla "specialfrukost" som faktiskt är riktigt god!
 
100 g yoghurt
5 st jordgubbar
5 st jordnötter
1 st knäckebröd

 
Kör någon frukt/grönsaks-vecka hehe..
Kollar jag ut så är det klarblå himmel men eftersom att solen inte syns antar jag att det kommer vara molnigt idag med. I Ungern är det just nu 30 grader, saknar den värmen lite men samtidigt är det skönt att man kan gå utanför dörren utan att svetten bara rinner. 
 
Idag under dagen har jag inte så mycket "måsten" som ska göras men jag ska försöka hinna med;
  • Fixa stallet och promenad med Sessan
  • Träna (Gå/Springa)
  • Hälsa på grannarna
  • Träffa Nocole!
Som sagt, inte så mycket inplanerat!
 

Lord och Lydia!

Har även sorterat bilderna på Teddy (enligt oss ser han ut som en Teddybjörn så det fick bli hans smeknamn där nere) och Lydia så här kommer dom! Som ni kanske förstår så var Teddy en av Lydias favoriter :)
 

Årets första cykeltur!

Lyckades med att beta av dagens lista ganska så bra. Är precis hemkommen efter en 17 km cykeltur tillsammans med mamma. Hon fick ta racercykeln och jag tog min vanliga cykel och jag blev väldigt chockad över min lilla prestation. Trodde jag skulle flåsa som en gris och få mjölksyra direkt, men tycker faktiskt jag trampade på riktigt bra! När vi nästan var hemma blev det ett litet oväntat stopp då det stod en häst med sadel och utan ryttare vid sidan av vägen. Tur så var inte hästen skadad och efter ett tag kom det en bil och då fick vi även reda på att ryttaren var okej. Efter det kunde vi trampa på igen, och nu gick det väldigt segt! Men hem kom vi! :)

Idag kom inspänningarna fram!

Blev en tripp till Sharpman tillsammans med Carro under eftermiddagen. Tanken var att jag skulle köpa mig ett par ridbyxor, men fanns dom i min storlek? Svar nej! Så åkte istället därifrån med ett vitt dressyrshabrak och ett par ridhandskar. Allt det för 280:- vilket jag tycker var ganska bra gjort :)
 
Därefter åkte vi direkt till Sessan och Totte. Fixade stallet, tog in dom små liven och gick sedan en promenad med Sessan. Idag fick hon på sig tömkörningsgjorden och på vägen hem spände vi även på inspänningstyglarna. Hon verkar tycka det är kul att få komma ut, jobba lite och röra på sig för hon går på väldigt bra med spetsade öron! :)
 
 

Jordgubbsplockning!

Hela förmiddagen gick åt till att åka till fivelstad och plocka jordgubbar tillsammans med Elli och Emma. Just nu känns det som om jag plockade lika mycket som jag åt för är fortfarande mätt! Men man kan aldrig få nog av jordgubbar, så himla gott som det är!
 

3 Juli

Kollar man ut nu så ser dagen faktiskt ut att bli väldigt solig och härlig, men kollar man på klart.se så kommer molnen om några timmar och förstör..
Idag har jag som vanligt lite på schemat:
  • Plocka jordgubbar med Elli och Emma
  • Gå med Sessan
  • Fixa bilderna
  • Träna (gå, cykla eller springa)
  • Ta in hästarna och gå en sväng igen
Kommer som vanligt komma något mer inflygandes men detta är vad jag har tänkt än så länge! :)
 

Bilder Ungern 2

Klar med mapp nummer 2!
 


Diamantina!

Min favorit nere i Ungern och just därför får hon ett eget bild-inlägg!
Fina flickan! <3
 

Kväll med Ellinor

Denna kväll tillbringades med fina Ellinor. Jag var lite trött och dan men alltid lika kul att umgås med min fina vän. Pratade lite och sedan åkte vi till Sess och  Tottis. Första gången jag åker med Elli sen hon fick körkort, kulkul! Sessan fick en liten promenad ikväll med och det gick som förut - jättebra!
 
Nu ska jag försöka få iordning på ännu mer bilder och se om jag ka få in dom på bloggen! Så håll utkik! :)
 

Lite fix

Tandläkaren avklarad och lyckades att komma därifrån hålfri! Hoppade även in en snabbis på Ica efteråt och handlade tillsammans med Emma och efter det åkta vi till Pia för att lämna resväskan jag lånade av henne. Det sista vi gjorde var att åka förbi Osten och hälsa på Elli. Köpte även en Borgmästarost till pappasen så nu ska han väl bli glad! Skjutsade därefter hem Emma och sen brummade även jag hemmåt..!
 

Bilder Ungern 1

Börjar bli lite småtrött på att rensa igenom bilder så ni får de jag har hunnit med! Glömde visst att vända på några med men men..
 

Nu kör vi!

Det första matte gör när hon kommer hem är att tvinga bäbis att vara själv medan morsan får en liten prommenad. Inte snällt! Men det gick faktiskt himla bra! Sussie var snäll och höll ett öga på Tottis medan jag gick med Sessan. Var borta i knappt 10 minuter och han hade skött sig jätte bra, skönt! Ska evetuellt göra likadant ikväll så dem vänjer sig :) Tanken är ju att Sessan och jag ska komma igåg nu! :)
 
 

God morgon Sverige!

Första natten hemma. Är lite tillbaka till att jag har svårt att somna och inte sover så bra. Detta beror på att jag tänker på allt jag måste och vill göra och hur jag ska få ihop allting. Lite pappa-symptom! Men det är underbart skönt att kunna sova i sin säng!
 
Idag kommer det vara full fart! Nu ska jag först äta upp min frukost men sen ska jag packa upp allting från Ungern, lägga in bilder på datorn, gå och ta hand om hästarna, tandläkaren vid 15:00 och så ska jag kanske träffa Elli en sväng om hon har tid. Mellan alla aktiviteter ska jag försöka slänga in några inlägg! :)
 

Fotografering

Idag var det hemresa som gällde och var hemma i underbara Ryckelsby runt halv fem! Här stannade jag dock inte så länge då Carro hade bokat in oss på en gratisfotografering som vi skulle vara på vid kvart i sju. Innan jag åkte iväg på det hann jag att hälsa på hästarna, träffa Emma och prata med mamma och pappa.
 
Fotograferingen var riktigt rolig! Vi blev sminkade och sedan togs det 60 bilder på oss var - alltså 60 på Carro och 60 på mig. Efteråt fick vi se ala bilder och även bestämma vilka vi ville köpa om vi nu ville det. Snåla jag avstod! Dels för att det var förbannat dyrt och dels för att min sminkning var alldeles för ljus. Såg ut som en lampa i ansiktet.. Även att jag inte köpte några kort så var det värt att gå på detta för det var en himla rolig upplevelse, desutom med bästa vän!
 
Fina vän!

Kärt återseende!







 
 

I'm back!

Efter en mycket dålig uppdatering på grund av att hårddisken på datorn gick sönder nere i Ungern så är jag tillbaka! Imorgon ska jag slänga in några inlägg med både text och bilder där nerifrån och så ska jag även uppdatera er om mina små bäbisar! Nu är det full fart som gäller!