Studenten är målet

Nu har jag kommit in i en sån där period igen där jag tränar och tänker på vad jag äter. Det brukar dock bara hålla i ett par veckor, men vill så gärna hålla det nu fram till studenten. Är bara jag själv som bestämmer hur det blir, så blir att försöka kämpa!
 

Något nedstämd

Har kommit in i en period där jag tycker det mesta är pest.
 
Har kommit av mig lite med hästarna nu de senaste dagarna. Sessans sadel ligger inget bra så blir bara jobbigt att rida då den åker bak och sen ligger den inte still i sidled heller. Sen att hon ska vara så krävande tar på mig både psykiskt och fysiskt. Tur så kommer Anneli idag och ska kolla på sadeln, samt att jag ska skaffa dressyrsadel nu. Måste försöka hitta gnistan igen..  
 
Totte då har ju gått och fått hovröta, och jag har noll koll på vad det är eller hur man behandlar det. Som tur är ska Bea hjälpa mig ikväll. Ska även flytta han i april på lösdrift istället vilket kommer underlätta en hel del. Slippa åka samt att planera varje dag och vecka, istället sköter Mona allting. Så det ser jag verkligen fram emot!
 
13 veckor är det också kvar tills jag tar studenten. Så på 13 veckor skulle jag verkligen behöva anstränga mig och gå ner de där 9 kg så jag kommer i min studentklänning. Men svårt när jag inte har någon lust till något just nu. Vill så gärna lyckas med detta, så får ta mig i kragen och kämpa. Skulle behöva en vakthund vid min sida hela tiden som säger åt mig att träna och vad jag ska äta. Vet ju så väl att om jag bara anstänger mig så är det inga problem..
 
Jobbet om nätterna stormtrivs jag på än så länge. Om snön som kom nu bara kunde försvinna så skulle det underlätta. Kan inte distriktet så jätte bra så vissa vägar är ganska svåra att hitta. Men landet är himla skönt och soft att köra så jag klagar inte. I helgen ska jag även jobba min sista helg på vreta har jag bestämt. Jobbar på lördag, söndagen har jag bytt bort för vet att handlederna inte komma palla två dagar plus nattjobbet. Känns skönt att ha bestämt det. Sen efter studentkryssningen ska jag söka jobb och hoppas på att jag hittar något.
 
I skolan har jag kvar projektarbetet i matten som jag verkligen vill bli klar med innan påsklovet. Så jag har alltså nästa vecka på mig, sen måste jag in och redovisa det någon dag. Ska försöka mejla gustav och se vad han säger. Vet att ett G kan jag väldigt lätt få ihop så det är inga problem på den fronten. Jag ska även hinna med att skriva en uppsats om praktiken till vecka 15. Därefter har jag bara praktik kvar i skolan och inga mer arbeten som ska göras.
 
Allt detta ihop gör att det känns som om jag inte hinner med någonting för skulle behöva hinna med allting. Tur jag har min familj, mina älskade vänner och min pojkvän som lyser upp mina dagar..
 

Efter en vilodag

Överskottsenergi till max var vad min kära Prinsessa hade idag. Tror inte hon själv har någon koll eller tanke med vad hon egentligen gör eller vill göra. Hon taktar, hoppar rätt upp, står och galopperar på stället och ja, allt man kan tänka sig. Sen tycker hon också att allt blir extra roligt ute i skogen, men det gäller att jag verkligen håller mig kvar. Vill inte att hon ska komma lös. Kan fantisera ihop tusen olika saker som skulle kunna hända med henne då.. Men det är så himla roligt att hon har hittat framåtbjudningen och glädjen i ridningen!
 

Femte dagen närmar sig

Nu är vi inne på fjärde dagen med penicillin. Ingen feber sedan torsdags kväll och juvret är inte alls lika spänt längre. Så fort febern gått ner ska hon röra på sig och leva som vanligt, så på fredagen red jag en kortis på gärdet. Inget jobbigt eller ansträngande då hon var så pass dålig under torsdagen. Hon verkade som vanligt, lite lugnare så hon var antagligen lite trött fortfarande. Igår fick hon vilodag då tiden inte räckte till och nu ska jag snart iväg och ta en tur i skogen!